Facebook Twitter Instagram Printest Youtube Google+ Tumblr

  • Imádok Lekvárt Főzni
  • Elérhetőség
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Marmela
  • Színes témák
  • Gondolatok

Imádunk lekvárt főzni!

Kategória: Marmela | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS


Huncut lekvár!

Imádunk lekvárt főzni!

Cseresznye, eper lekvár vörösborral és xilittel

Hozzávalók:

5,5 kg            cseresznye

2 kg               eper

1 kg               xilit, nyírfacukor

4 db               citrom leve

2 db               citrom héja

3 dl                vörösbor

6 órás főzés, 9 db 3 dl, 2 db 2 dl

Imádunk lekvárt főzni!

Isteni finom lett, ennek következtében roppant gyorsan elfogyott.

Imádunk lekvárt főzni!

 

Nem kell tökéletesnek lenned!

Elég, ha pompás, remek, optimális, eszményi, ideális, kiváló, príma, kitűnő, makulátlan, kifogástalan, hibátlan, nagyszerű, példás, szenzációs vagy...... 

Vissza

Címkék :
lekvár, cseresznye, eper, vörösbor, xilit


Oszd Meg a Cikket:

Szerző

Karl Ferenc

Köszöntelek az "Imádok Lekvárt Főzni" blogon! Hiszek abban, hogy lehet a konyhai munkákban olyan megoldásokat találni, ami nem pazarolja az időt és az emberi energiát. Köszönöm, hogy ide látogattál, remélem találsz az oldalakon számodra is érdekes és értékes információkat. Üdvözlet!

Kapcsolódó cikkeink :


4 ok, ami életre hívta a Marmela-t!

Hurrá, alma-narancs dzsem!

10 elvárás, ami teljesült a MARMELA-ban!

Címkék

érvek tündér történet szilvalekvár siker oktatás narancslekvár lekvárfőzés lekvár körte házi sütemény gyerek cukor citrom c vitamin buék alma lekvár alma adatok Marmela összeszerelés önbecsülés íz zöld chili xilit vörösbor vevő verseny vanília vajas pirítós történet torma tervezés tanulság sűrű lekvár sztori szilva lekvár szegfűszeg stevia skorbut recept pirospaprika petrezselyem nyírfacukor narancs multitasking mese lekvárkeverő lekvárfőzés lekvár főzés lekvár kísértés kudarc kiwi kezdet kakadu szilva iskola házimunka homoktövis hiba hagyomány guawa fűszeres folyós lekvár fitt fekete ribizli eritrit eper elvárások cukormentes cukor problémák cukor nélkül csipkebogyó cseresznye camu-camu c vitamin bodza barack lekvár aszkorbinsav ajándék adalékmentes acerola Szent-Györgyi Albert Marmela

Friss Hírek

Mindenkinek békés, boldog új esztendőt kívánunk!

2019 január 1 19:44:00

Levárfőzés könnyedén!

2018 október 1 21:19:00

Te és a MARMELA

2018 június 28 23:12:00

Marmela előnyök és hátrányok

2018 június 28 22:34:00

A marmela.hu sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához. További részletek

  • Imádok Lekvárt Főzni
  • Elérhetőség
  • Adatkezelési tájékoztató

Vevőszerző Blogolás - Üzleti Blog